Din punctul meu de vedere, cred că poate ajunge la locurile unde nu trebuie să joace baraj. Marius Niculae: "Dinamo nu trage obloanele dacă pierde cu Botoșani. A trecut prin clipe mult mai grele" | Sport. roData publicarii: Sambata 16 Decembrie 2023, 13:00 Data actualizarii: Sambata 16 Decembrie 2023, 13:02 Marius Niculae s-a format la juniorii "câinilor" (1990-1996) și a jucat pentru Dinamo în patru perioade (1996-2001, 2008-2010, 2011-2012, 2015), fiind considerat unul dintre cei mai performanți atacanți ai "roș-albilor" din ultimii 30 de ani (247 meciuri, 112 goluri). FC Botosani haven't scored in 5 of their 9 home matches in Superliga this season. FC Dinamo Bucuresti 1948 haven't won any of their last 7 away matches.
Jocul nu e rău, trebuie doar calitate acum. Anul trecut, FC Argeș a avut 17 partide fără victorie și a ajuns să joace barajul. Există o ieșire din această situație, dar trebuie aduși niște jucători peste nivelul campionatului. "Când am venit la Dinamo, pe legitimația mea scria CS Dinamo" Eu, când am venit la Dinamo, pe legitimația mea scria CS Dinamo. Abia ulterior a devenit Fotbal Club Dinamo.
Sper ca cei din Liga 1 să facă transferurile necesare, în această pauză competițională, și să rămână în prima divizie, acolo unde le este locul. × Jucători FC Dinamo 1948 / Foto - Gabriel Chirea Fani FC Dinamo 1948 / Foto - Gabriel Chirea FC Dinamo 1948 - FC Botoșani / Foto - Gabriel Chirea Marius Niculae / Foto - Gabriel Chirea Știu ce a zis domnul Iftime, dar Dinamo nu trage obloanele dacă pierde cu Botoșani. În niciun caz. Dinamo a trecut prin clipe mult mai grele. Dacă ne aducem aminte, acum doi ani era într-o situație critică. U Craiova vs Botoşani în direct online 11 decembrie 2023 acu acum 6 zile — FCU Craiova 1948 vs FC Botoșani Pont: Peste 2, 5 goluri în meci Botoșani și la opt de Dinamo, echipele care cad direct în acest moment. Dinamo ajunge destul de bine în fața porții, dar nu reușește să marcheze.
Both teams lost their last match. FC Botosani scores 1. 27 goals when playing at home and FC Dinamo Bucuresti 1948 scores 1. 23 goals when playing away (on average). Both teams haven't won their last match in Superliga. Average number of goals in the first half in meetings between FC Botosani and FC Dinamo Bucuresti 1948 is 2. Average number of goals in meetings between FC Botosani and FC Dinamo Bucuresti 1948 is 3. Au reușit să renască și ar fi păcat ca lucrurile să nu continue pe un trend bun.
FC Botosani scores 2. 4 goals in a match against FC Dinamo Bucuresti 1948 and FC Dinamo Bucuresti 1948 scores 1 goals against FC Botosani (on average). FC Dinamo Bucuresti 1948 have won just 1 of their last 5 Superliga games against FC Botosani. FC Botosani have lost just 1 of their last 5 Superliga games against FC Dinamo Bucuresti 1948. In the last 5 meetings FC Botosani won 3, FC Dinamo Bucuresti 1948 won 2, 0 draws. FC Botosani has streak of 3 matches with 0 scored goals. FC Botosani's performance of the last 5 matches is better than FC Dinamo Bucuresti 1948's. In Superliga, FC Botosani has better performance than FC Dinamo Bucuresti 1948.
When FC Dinamo Bucuresti 1948 is down 1-0 away, they win 14% of their matches. When FC Botosani is down 0-1 home, they win 0% of their matches. When FC Dinamo Bucuresti 1948 leads 0-1 away, they win in 33% of their matches. Now they are number 16 with 9 points. Gabriel Mutombo has more yellow cards (6) than any other player at FC Botosani. Costin Amzar has collected 7 for FC Dinamo Bucuresti 1948. Eduard Florescu is FC Botosani's top scorer with 7 goals. Goncalo Gregorio has scored 3 times for FC Dinamo Bucuresti 1948.
Botoşani vs SC Dinamo 1948 în direct 18 decembrie 2023 AstăzNEWS ALERT | Cine va arbitra partida, de luni, din Superliga, FC Botoşani - Dinamo. When FC Botosani leads 1-0 at home, they win in 62% of their matches. On their last meeting FC Dinamo Bucuresti 1948 won by 1 goals. The winner of their last meeting was FC Dinamo Bucuresti 1948. FC Botosani wins 20% of halftimes, FC Dinamo Bucuresti 1948 wins 25%. FC Botosani wins 1st half in 20% of their matches, FC Dinamo Bucuresti 1948 in 25% of their matches.
Eu am zis încă de la începutul sezonului, când lucrurile păreau că sunt ok, dar am zis să avem puțină răbdare, până când trece emulația promovării. S-au câștigat rapid niște puncte, dar trebuie să ai ceva mai multă valoare, pe durata unui campionat. Majoritatea jucătorilor pe care îi are Dinamo acum nu aveau experiență foarte bună la nivel înalt, în campionatele în care au jucat. Asta își spune cuvântul acum pe rezultate. Indiferent ce antrenor este, Burcă sau Kopic, Dinamo are nevoie de transferuri, dar să aducă jucători care pot face diferența în momentele-cheie ale unei partide. 4.
FC Dinamo Bucuresti 1948 have lost 3 away matches in a row. FC Dinamo Bucuresti 1948 haven't won in their last 15 games. FC Botosani have played 11 home matches in a row without winning. FC Botosani haven't won in their last 15 games. Did you know that FC Dinamo Bucuresti 1948 scores 30% of their goals between the minutes 0-15? Did you know that FC Botosani scores 28% of their goals between the minutes 31-45? In Superliga, FC Dinamo Bucuresti 1948 have lost their last 6 away matches. FC Dinamo Bucuresti 1948 have a losing streak of 5 matches in Superliga. FC Botosani vs FC Dinamo Bucuresti 1948 [LIVE] Score - Liga I (football)Both teams didn't score on their last match.
[[TELEVIZOR!!!]] Botoşani vs SC Dinamo 1948 în direct 18 When FC Dinamo Bucuresti 1948 leads 0-1 away, they win in 33% of their matches. When FC Botosani leads 1-0 at home, they win in 62% of their matches. [ ...
Botoşani vs SC Dinamo 1948 în direct live 18 decembrie acum 13 ore — Botoşani vs SC Dinamo 1948 în direct live 18 decembrie 2023 acum 3 ore — [TRĂI!]++] Botoşani vs SC Dinamo 1948 în direct online 18.12.2023 4 ...
FC Dinamo Bucuresti 1948 have conceded a goal in each of their last 7 matches. FC Botosani have not managed to score in their last 3 matches. A year ago, FC Botosani were number 11 in the table with 20 points. Având în vedere stituația din clasament, cred că trebuie schimbat puțin și stilul de joc, pentru că orice punct contează. Dinamo nu mai poate să facă pași greșiți. Eu cred că echipa se poate salva de la retrogradare, pentru că sunt șanse.
FC Dinamo Bucuresti 1948's away record this season: 1-1-7. FC Botosani's home record this season: 0-6-3. FC Dinamo Bucuresti 1948 haven't scored in 4 of their 9 away matches in Superliga this season. Dinamo Bucuresti | Bucharest Dinamo București vs Oțelul Galați începe la ora 20:45 pe Stadionul Arcul de Triumf, în direct pe Digi Sport 2 și Prima Sport 2. Romeo Ene şi alţi 844 · 845. U Craiova vs Botoşani în direct online 11 decembrie 2023 acum 6 zile — 2023 — Universitatea Craiova vs Dinamo București în direct online 12 noiembrie 2023 Trăi 15 sept. 2023 — FCU Craiova 1948 a reușit să o învingă...
Eu zic că au nevoie de câțiva jucători de valoare. La ultimul meci pe care l-am văzut, cu 'U' Cluj, s-a văzut acea lipsă de jucători care să-ți facă diferența. Au dominat partida cap - coadă, dar nu au reușit să marcheze. Și la meciul cu FCSB, soarta a fost decisă de un moment al jocului în care un jucător a făcut diferența. "Cred că trebuie schimbat puțin și stilul de joc" Cifrele lui Dinamo vorbesc de la sine. Ca atacant, golurile te țin în viață. Sau măcar asisturile. La fotbal, CS-ul este în grafic, FC-ul nu prea. Eu sper să nu vedem un derby Dinamo - Dinamo în Liga 2.
Dinamo Bucuresti | Bucharest 416 K urmăritori. . 41 urmăriri. Bine ați venit pe pagina oficială de Facebook a echipei DINAMO 1948 BUCUREȘTI! ⚪. . Urmăreşte. . Postări.